Om

ERPpro

ERPpro är en grupp av företag som jobbar med implementation av Garp.

 

Kärnan i ERPpro är de tre bolagen Lesjöfors Electronic AB, Nordlund IT AB och Zymbios Logistics Contractor AB där Thomas, Johan och Patrick har jobbat tillsammans med Garp och kringliggande produkter under mer än 15 år. I vårt nätverk jobbar vi nära andra konsulter och leverantörer som presenteras under rubriken Partners.

 

Vi jobbar med...

 

...en mängd olika branscher , Garp har ett antal branschlösningar där den mest kända är fashion med stöd för varianthantering och andra verktyg anpassat för konfektionsbranschen, bland våra konfektionskunder återfinns bl a Röhnisch Sportswear och Boob Design.

 

...företag i branscher som kräver spårbarhet, t ex spårning av heat/charge i stålindustrin eller batch i livsmedelsindustrin, verktyget för detta är främst Garps MPS som idag är en av marknadens bästa stöd för material och produktionsstyrning. Bland våra tillverkande kunder återfinns bl a Kryddhuset i Ljung och Structo Hydraulics.

 

...tradingkunder, med höga krav på effektiv logistik och uppföljning av statistik. Bland våra kunder återfinns bl a Lyko.se och Ramby Oljor och Verktyg.

 

...en mängd olika integrationer, t ex till E-handelssystem (Avensia, Askås mfl) , EDI-lösningar (PipeChain, Btwentyfour), TA-system (Unifaun, KSDEdicom).

 

...kundernas specifika anpassningsbehov, kopplingar till branschlösningar och andra mjukvaror (träbranschens WoodX, E-handlarnas betalningslösningar som Klarna och Dibs)

 

 

Kontakt

Thomas Sonesson

070-5573825

thomas@erppro.se